СТАНЕТЕ ПАРТНЕР НА МАДОТ

Станете партнер на МАДОТ и поставете го вашиот банер тука

РЕКЛАМНИ МОЖНОСТИ

СТРАНИЧЕН БАНЕР
1/3 од страна

НАСЛОВЕН БАНЕР
Цела ширина на страна на централно место

Корисни линкови

 
 

Регистрација за состанокот на тема ДЕТСКА ОРТОПЕДИЈА на 28.10.2016 година

ОСТАНАТО ВРЕМЕ
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

РЕГИСТРИРАЈ СЕ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ ОД МАДОТ

Состанок на тема АРТРОСКОПИЈА на 23.09.2016

Почитувани Членови на МАДОТ, Во врска со, состанокот Артроскопијата во ортопедијата и трауматологијата, кој ке се одржи на 23.09.2016 година во винаријата Стоби- Градско со почеток во  13 часот, Македонското друштво на ортопеди и трауматолози [...]

Состанок на тема ДЕТСКА ОРТОПЕДИЈА на 28.10.2016

Почитувани колеги, Македонското друштво на ортопеди и трауматолози МАДОТ ке организира состанок со тема Детска ортопедија и трауматологија. Состанокот ке се одржи на 28.10.2016 година во Хотел” Романтик”-Велес со почеток во  13 часот. Темите за [...]

Дневен ред за стручниот состанок на 27.05.2016

Почитувани колеги, Македонското друштво на ортопеди и трауматолози и Здружението на физијатри на Македонија, на ден 27.05.2016 год. со почеток во 13.00 часот, во Мултимедијалниот центар на Канал 77 во Штип организираат заеднички стручен состанок [...]

Задолжителна регистрација за состанокот на 28.10.2016 година

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА СОСТАНОКОТ Почитувани колеги, Македонското друштво на ортопеди и трауматолози МАДОТ ке организира состанок со тема Детска ортопедија и трауматологија. Состанокот ке се одржи на 28.10.2016 година во Хотел” Романтик”-Велес со [...]

Состанок на 06.05.2016 во Камник

СООПШТЕНИЕ   Почитувани членови на МАДОТ,     Македонската асоцијација на ортопеди и трауматолози го објавува распоредот на излагањата за состанокот на тема: "Дегенеративни заболувања и повреди на колениот зглоб" кој ќе се одржи на [...]

Секција на 06.05.2016 година

Почитувани членови, Ве известувам дека закажаната секција од 22 април 2016 се одложува по Велигденските празници и ќе се одржи на 06-ти мај 2016 (петок). Локацијата останува иста, ресторан  Камник Скопје со почеток од 13 [...]